33 Posterijen

 

Going Postal

Feucht von Lippvacht is een bekwame oplichter en bedrieger. Nu moet hij opeens kiezen en zijn leven hangt af van waar hij voor kiest: zich laten ophangen of doorleven. Een moeilijke keus, want leven betekent bergen post van jaren her bezorgd zien te krijgen, ondanks al het weerwerk van regen, honden, de Vak- en Gezelligheidsbond van Postbeambten, de boosaardige topman van Het hoofdaderlijk Samafoornet en tot slot ook nog een middernachtelijke moordenaar. Dat wordt toch geen lachen? Maar misschien is een bekwame oplichter juist geknipt voor het postvak. En wie weet houdt hij er nog een afspraakje met de aanbiddelijke Adora aan over.


‘Meneer Lippvacht, ik heb echt niets tegen ze, maar zijn die golems in dit Postkantoor nu heren of dames?’ vroeg het vreselijke mens.’Weet ik het? Een stukje klei meer of minder, wat geeft dat?”Hou me maar niet voor de mal, meneer Lippvacht. Want er zat er anders wel eentje in het… damesprivaat.’
Lees en duik onder in dit kronkelverhaal over een nutteloos geworden nutsbedrijf. Griezel, gniffel en vergeet alles om je heen. Leer hoe jaren te laat bezorgde brieven verdriet en vrolijkheid kunnen brengen.Postmoderne spanning in een leuke hernieuwde kennismaking met Ankh-Meurbork, die lachspiegel van elke stadscultuur.

 

uitgeverij Mynx

eerste druk november 2006

ISBN10 902254415X
ISBN13 9789022544150

NUR 334

Facebooktwitter