32 hoed van lucht

 

A Hat full of Sky

 

De fantastische humor van de schijfwereld voor jong en oudoftewel – voor volwassenen van alle leeftijden’Hoe heet jij, kabonkertje?’ vroeg Opoe Wedersmeer.’Beereklain Ortje Wimpie Grootekin dran Fiegel, joffer.”Je bent wel erg klein, hè?”Allenig voor me lengte, joffer.’Tiffanie heeft een Hoed van Lucht – en het is een echte heksenhoed.

Nu kun je hem wel voelen, maar je ziet hem niet. Zoiets geeft helaas problemen in het clubje bekakte heksenmeiden waartussen ze verzeild geraakt is. En dan duikt er ook nog een heel eng monster op dat in haar hoofd wil wonen.Maar daar zijn de Vrijgemaakte Ortjes, die blauwe kereltjes met knalrood haar die uiblinken in drinken en stelen en die ooit uit het Land van de Elfen gegooid zijn wegens Keet Schoppen.

 

uitgeverij M

 

ISBN 9789089681249

 

februari 2009

kompasroos groot

Facebooktwitter