280x440 3 Meidezeggenschap

Equal Rites

Dit verhaal gaat over toverij en waar die heengaat en misschien nog belangrijker waar die vandaan komt en waarom dan wel , al heeft het niet de pretentie een antwoord te geven op al die vragen of zelfs maar een ervan. Niettemin kan het helpen verklaren waarom Gandalf nooit getrouwd is en Merlijn een man was. Omdat dit verhaal ook handelt over sex, zij het wellicht niet in de atletische, rollebollende, tel-de-benen-en-deel-dan-door-twee betekenis tenzij de hoofdpersonen de schrijver volledig uit de hand lopen. Ze zijn er toe in staat.

Toch gaat dit verhaal vooral over een wereld. Hier komt hij al aan. Kijk goed, de trucs en stunteffekten zijn tamelijk duur…

 

uitgeverij Het Spectrum

ISBN 90-274-2901-4

NUGI 335

hc 297x448 3 Meidezeggenschap

kompasroos groot

Facebooktwitter